Můj čas na kafíčko

Naschvály i přes vánoce?

Zatímco Jakub Prachař (36) už několik měsíců chodí s krásnou Denisou Dvořákovou (28), jeho manželka Agáta (34) potvrdila vztah s realitním makléřem Zdeňkem Turkem (36) a pěje na svého nového partnera samé ódy.

„Ano, je to můj nový kluk. Je velmi hodný a hlavně normální, na nic si nehraje. Nikoho jsem nechtěla, ale neumím být sama a devět měsíců samoty mi už přišlo moc. Pomalu zase začínám žít a užívat si,“ řekla Blesku modelka.

Oba manželé kupodivu stále mají potřebu své lásky okamžitě zveřejňovat a své pocity sdílet s fanoušky. Což je u stárnoucí modelky, která závisí na příjmech z instagramu, pochopitelné. Makléřovi to asi nevadí, alespoň ušetří za reklamu a může prodat víc domů.

Ale že to má zapotřebí Jakub? O co mu jde? Má málo rolí? Proč se naváží do mámy své dcery? V posledním dílu pořadu Máme rádi Česko se ho moderátor Libor Bouček (39) zeptal, zda ví, co je to duck face. „Já už s ním naštěstí nejsem delší dobu ve styku,“ odvětil Prachař.

Duck face neboli vyšpulenou pusou na fotkách je známá právě Agáta, která tuhle grimasu má snad na každé druhé fotce. Ale, jak se zdá, to jejímu novému objevu zjevně nevadí. Naopak. Jejich vztah je na začátku, a tak se asi jeden druhého nemohou dostatečně nabažit.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden