Moje sladké tajemství

Naše Janžurka by se chtěla dožít stovky, jen si to musí pamatovat

Moje sladké tajemství

Doma jí říkali, že pro kariéru u filmu není dost hezká. Ona se ale nenechala odradit, a dnes patří k našim nejlepším herečkám.

Báječné Ivě Janžurové (80) kdysi zakázali hrát vážné role. Ona ale udělala z nouze ctnost a brzy se díky svému smyslu pro komiku stala jednou z nejmilovanějších tváří televizní obrazovky.

Herečce Ivě Janžurové (80) stále neschází elán a životní optimismus. Snad je to tím, že se může těšit ze svých dcer a vnoučat, snad proto, že se může spokojeně ohlédnout za svou úspěšnou kariérou.

Pro film prý nebyla dost hezká

Vždyť Iva během uplynulých let odvedla na divadelním jevišti a před filmovou kamerou spoustu skvělé práce a publikum ji doslova zbožňuje. A to se přitom kdysi chtěla stát učitelkou, stejně jako její milovaní rodiče.

Zároveň ji to ale od malička táhlo na prkna, která znamenají svět, a navíc odjakživa chtěla bavit lidi. Naše „Janžurka“, jak jí lidé s láskou přezdívají, si brzy uvědomila, že by se chtěla stát herečkou. Jenže rodiče ji

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden