Moje šťastná hvězda

Našel konečně tu pravou?

Zhruba před rokem se Jan Hájek (42) rozhodl, že si dá od seriálu Ordinace v růžové zahradě pauzu. Dostal nabídku, na kterou potřeboval více času a skloubit ji se seriálem bylo prý nemožné.

Ztvárnil totiž hlavní roli v nedávno odvysílaném snímku Božena. Pak byl chvíli bez práce, a proto se s radostí vrátil za svou oblíbenou partou do Ordinace. Musí ale na sebe dávat velký pozor. Co ho
trápí? Málokdo ví, že herec Hájek trpí epileptickými záchvaty, které ho dost omezují.

Blokuje mu nemoc nabídky?

Pro výkon jeho povolání jsou záchvaty nebezpečné a mohlo by to narušit i průběh natáčení. Proto ho hodně režisérů v poslední době odmítalo. ,,Je to smutné, ale musí se také šetřit.

Je jasné, že teď budou dávat režiséři větší pozor,“ řekl producent nejmenovaného seriálu. Bude mu to tedy do budoucna brzdit nabídky na natáčení nových projektů. Proto je rád za návrat do Ordinace. A prý se tam těší i na jednu krásku.

Tají románek?

Nevrátil se jen tak náhodou, ale prý kvůli někomu. Jedná se o vietnamskou herečku Ha Thanh Špetlíkovou (31), která je v Ordinaci už jako doma. Mnoho jejich kolegů spekuluje, jestli spolu nemají a zároveň netají milostný románek. Zanedlouho bude Ordinace končit.

Poslední natáčecí dny si ale přišel náležitě užít. V minulosti hrál v seriálu Hájek několik let a na to se prý jen tak nezapomíná. Sám říká, že ho Ordinace vždy posílí a dodá mu tu správnou energii. Nebo mu ji dává Špetlíková? Po roční pauze je plný elánu a je připravený do toho dát úplně všechno.

Líbí se mu herečky

Není žádným tajemstvím, že byl Hájek dřív zakoukaný do své kolegyně Andrey Růžičkové (36), jež má šťastnou rodinu, kterou by nikdy neopustila. A to mu měla dát jasně najevo.

Protože je to charismatický muž se srdcem na správném místě, pochopil to a lovil dál. A zdá se, že po dlouhém hledání našel tu pravou. A navíc je rozvedená.

Hodili by se k sobě

Ha Thanh měla za manžela světelného designéra Martina Špetlíka (38). Po třech letech manželství však přišel rozvod. Co se mezi manželi stalo, ale nechce prozradit. Že by měl v rozvodu prsty Hájek?

Ani jeden se k tomu nevyjádřil, tudíž nějaká malá šance tu je. Třeba se za chvíli ti dva pochlubí tím, že jsou spolu. Hájek by si lásku zasloužil. Léta žil sám a možná mu teď svitla šance na trochu štěstí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden