Můj kousek štěstí

Našel konečně tu svoji pravou?

Není to tak dávno, kdy si hokejista Jaromír Jágr posteskl, že se mu po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou (28) nedaří najít novou partnerku. Vše tedy nasvědčovalo tomu, že je stále na lovu a užívá si života svobodného mládence bez závazků. Jenže teď to vypadá, že spadla klec a jeden z nejžádanějších sportovců už zase není k mání! Nedávno si z večírku odvedl bývalou slovenskou tenistku Danielu Hantuchovou (36). Dvojice odešla z narozeninové oslavy, která se konala na smíchovské náplavce, až kolem třetí hodiny ranní a společně se vydali do jednoho z bytů v centru Prahy. „My se známe dýl, Daniela byla v Praze, tak jsme se viděli, nemám co k tomu říct,“ řekl hokejista vyhýbavě.

Fanoušci jsou nadšeni

Jisté je ale jedno. Během večírku se prý Jágr od půvabné blondýnky prakticky nehnul na krok. Podle očitých svědků to mezi nimi jiskřilo víc než během novoročního ohňostroje. Pohledná Hantuchová moc dobře ví, že na muže působí jako magnet. Před časem dokonce nafotila lechtivé snímky pro prestižní plavkový magazín. A fanoušci jsou z nového Jágrova objevu nadšeni a doufají, že hokejový bůh konečně zakotvil u té pravé.

Doufám, že si to hezky užili

K románku se už stačil vyjádřit Jágrův někdejší kolega Petr Nedvěd (48). „Kdyby to byla pravda, strašně moc bych mu to přál. Daniela asi bude jeho typ. Tajně doufám, že si to oba užili, protože pak v tom budou pokračovat,“ řekl. Podobně reagoval na sociální síti i hokejista Tomáš Plekanec (37), jehož partnerkou je bývalá tenistka Lucie Šáfařová (32). Jágrovi vzkázal, že pokud jsou zvěsti o jeho nové lásce pravdivé, jsou s přítelkyní připraveni na čtyřhru v tenise. Nové lásce držíme palce! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden