Moje šťastná hvězda

Našel si manžel Preissové milenku?

Způsobil Martin Preiss herečce tak velké trápení, že kvůli tomu uvažuje o rozvodu?

Kdo by to byl čekal, že jí tak sprostě vrazí kudlu do zad. Martin Preiss (51) měl prý svou manželku Martinu Preissovou (48) ponížit nevěrou. Schyluje se k rozvodu?


Není žádným tajemstvím, že herečka ze seriálu Anatomie života Martina Preissová (48) hodně pomohla svému manželovi Martinu Preissovi (51). Byla mu velkou oporou, když se snažil přemoci své démony. Bojoval s úzkostmi a závislostí na alkoholu.


Nejspíš na to ale zapomněl, protože se k nám doneslo, že měl manželku podvést. Informace nám poskytl anonymní zdroj z blízkého okolí Martina Preisse. Herec ze seriálu ZOO se měl prý zapomenout s mladší herečkou, která ho dlouho uháněla. On jednoduše nedokázal odolat a dnes toho prý lituje, ale samozřejmě čas už vrátit nemůže.


Opravdu by byl schopen způsobit jí takové ponížení? Nevěra se neodpouští!

Odpustila by mu cokoli?

Ovšem i kdyby to byla pravda, manželka se s ním zřejmě nerozvede.Před časem totiž přiznala, že má v jejím srdci velké místo. „I kdyby se mezi námi, nedej bože, něco stalo, třeba by se můj muž zamiloval jinde, vím jistě, že už by mi tam uvnitř někde zůstal,“ svěřila se v rozhovoru.

S půvabnou kolegyní si zahrál v seriálu Sestričky Modrý kód.

Pravidelně jezdí na terapie

Navíc přiznala, že herec dělá vše proto, aby znovu nespadl na dno kvůli závislostem. Každý měsíc jezdí na celý týden na Vysočinu, kde se potkává se svou terapeutkou a dalšími pacienty, kterým se podařilo překonat závislost na alkoholu.

„Je neustále potřeba být ve střehu,“ dobře si Preissová uvědomuje. Bere to ale jako součást jeho života a nevadí jí, že každý měsíc jsou týden jeden bez druhého. Moc se vždy těší, kdy se vrátí.

Nemusejí být spolu pořád

„Nemyslím si, že je nutné být spolu neustále,“ myslí si. Možná ale její benevolence způsobila, že měl dostatek prostoru na nevěru. Na druhou stranu ale naše několikadenní pátrání nic takového nepřineslo.

Nedokázali jsme zjistit žádné podrobnosti o jeho údajné nevěře. Spadl nám ale upřímně kámen ze srdce, protože jim lásku moc přejeme. Dokázali spolu překonat složité okamžiky a taková dvojice by spolu měla zůstat na věky věků.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden