Moje sladké tajemství

Našel si Vydra mladší milenku?

Moje sladké tajemství

Jsou ještě stále spolu, anebo je u nich ve skutečnosti všechno úplně jinak?

Jsou spolu už takových let, ale teď vše nasvědčuje tomu, že už to dál nepůjde. Jana Boušková (66) s Václavem Vydrou (65) údajně prožívají vůbec tu největší krizi od začátku jejich vztahu. A její konec se zdá být v nedohlednu.

Poslední měsíce nejsou v domácnosti herečky Jany Bouškové (66) a herce Václava Vydry (65) ve znamení klidu a pohody, ale naopak prý spíš panuje napětí.

Trpí velkými bolestmi

Koronavirová pandemie naplno ukázala, kde jsou v jejich manželství slabiny, které mohou být v budoucnu příčinou toho, že se rozpadne jako domeček z karet. Není žádným tajemstvím, že má Boušková dlouhodobě vážné zdravotní problémy s nohama, které odstartoval před čtyřmi lety pád na lyžích.

„Že to bolí, to mi nevadí, hlavně že chodím. Kleknout si třeba musím přes tu druhou, zdravou nohu, ale jsem v tom dobrá, to by na mně nikdo nepoznal,“ postěžovala si Boušková před časem.

Dokáže jí být manžel nablízku?

A je tak jasné, že hlavně v poslední době víc než kdykoli jindy potřebuje mít v manželovi oporu. Jenže to vypadá, že té se jí příliš nedostává. A trochu to vypadá, že jsou

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden