Můj kousek štěstí

Našla Ilona Svobodová konečně lásku?

Super chlap na scénu!

Povídá se, že má Ilona Svobodová (63) po svém boku opět muže, který ji dělá šťastnou. Jistě se jí tak splnilo velké přání.

„Ještě bych chtěla potkat super chlapa,“ prohlašovala před časem. Dva partnery pochovala, ale herečka ze seriálu Ulice nikdy neztratila víru v život a hlavně v lásku. Nyní se mluví o tom, že má po boku umělecky založeného chlapíka, který tak trošku klidní její divočejší povahu.

Ať z toho bude láska, nebo „jen“ přátelství, mnoho lidí před ní smeká klobouk. Vždyť herečce osud nadělil hodně bolesti. Ona se ale vždy zvedla a našla sílu jít dál. Nikdo by se přitom nemohl divit, kdyby na všechno rezignovala, tím spíš na vztahy.

Nádherných šest let

Nejprve po pětadvaceti společných letech přišla o milovaného manžela, hudebního skladatele Pe­tra Skoumala (†76). Říkalo se, že si rozuměli a nepotřebovali k tomu ani slova. Její partner však bohužel podlehl těžké nemoci.

Tvář Petra Skoumala jako by se nikdy neměnila, ale Ilona v ní číst dovedla.

Zůstal jí po něm alespoň syn, ale také nevyřešené dědictví. Spory se táhly hodně dlouho a nebylo to příjemné. Svobodová se ze ztráty nejbližšího člověka dlouho nemohla vzpamatovat.

Pak jí ale do cesty přišel architekt Petr. Když se potkali, lékaři mu kvůli rakovině dávali tři měsíce života. Nakonec spolu byli šest nádherných let.

Bude svatba?

Určitě se nenajde nikdo, kdo by jí životní štěstí nepřál. Tím spíš, že nevyšlo ani její první manželství s Gustavem Bubníkem (62), s nímž se prý nerozešli zrovna v dobrém.

Pokud se tedy potvrdí zvěsti o novém partnerovi, bude to pro ni takové malé vítězství. I když si asi i sama uvědomuje, že už to asi nebude taková láska, kterou prožívala před časem.

Ale kdoví. Třeba jí osud nadělí odměnu za útrapy, kterými musela projít a se svým panem dokonalým si jednou řeknou ANO. Bylo by to krásné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden