Moje šťastná hvězda

Našla konečně spřízněnou duši?

Moje šťastná hvězda

Štěstí v lásce se herečce dlouho vyhýbalo obloukem. To už je ale nejspíš minulost. Pomohla v tom Anežce Rusevové velká proměna?

Sympatická ANEŽKA RUSEVOVÁ (35) prošla v posledních měsících pořádně dramatickou proměnou. A za vším je údajně nová láska. Podařilo se herečce prolomit smůlu s opačným pohlavím?

Dlouhá léta jsme mohli Anežku Rusevovou (35) z nekonečné Ulice vídat jako nevýraznou boubelku, která sice má velké kouzlo, ale zas tak moc si nevěří. Nyní ale herečka všem vyrazila dech, pořádně na sobě zapracovala a stala se z ní o pár kilogramů lehčí sexy kočka.

Na první pohled je znát, že jí změna nebývale prospěla. Otázkou však zůstává, proč se představitelka Venduly do takové proměny pustila. A všichni mají jasno – stojí za tím

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden