Můj čas na kafíčko

Našla novou lásku a zároveň smysl života?

Můj čas na kafíčko

Před čtyřmi lety byla po smrti manžela na konci sil. Truchlila dlouho, ale teď je všechno jinak! A to díky seriálu, nad kterým dlouho váhala.

Suverénní herecký projev  v Sestřičkách ukázal, že herečka Daniela Kolářová (74) neztratila  nic ze svého hereckého umění, a ještě víc, že ze sebe konečně setřásla smutek a nechce už být osamělá. A to nejenom v práci, ale najednou také v osobním životě!

Rozpaky a překvapení, to byly pocity, které zavládly mezi fanoušky Modrého kódu, když bylo oznámeno, že se nové verze Sestřičky zúčastní i herečka Daniela Kolářová (74). Téměř čtyři roky o ní doslova nebylo ani vidu ani slechu a i obvykle dobře informovaní lidé měli za to, že se definitivně uzavřela před světem na své staré chalupě v Libčicích u Nového Knína.

A že se stýká pouze se svými dvěma syny Šimonem (46) a Matějem (44) a jejich rodinami a o další práci před kamerou nemá zájem, zejména když na jaře roku 2019 podstoupila vážnou operaci.

Přesto když tvůrci Sestřiček přemýšleli, kým v patřičném věku nahradit Jiřího Štěpničku (73), který uprchl před Covidem, aby seriál nebyl jen přehlídkou nadějné mládeže, Danielu kontaktovali a nakonec

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden