Můj kousek štěstí

Našla pracháče?

Je doopravdy zlatokopka? Teď to může potvrdit, nebo vyvrátit

O bývalé moderátorce Michaele Ochotské (37)  se povídá, že si našla chlapa, a vezměte jed na to, že to žádný žebrák není.

„Viděl jsem je procházet se při měsíčku,“ prozradil zdroj. Je tajemný pán ženatý? A jak moc je bohatý? Šeptá se, že by mohlo jít o fotbalistu Tomáše Ujfalušiho (44), s nímž Míša před lety chodila. Nedávno se spolu ukázali na fotbale. Kráska zářila, natřásala se, chichotala.

S Lukášem Rosolem byli hvězdným párem, ale dlouho jim to nevydrželo.

To by byl úlovek! Rozvedený sportovec nemá hluboko do kapsy, což ho činí přitažlivým. O krásce je známo, že bere jen zazobance.

Proto je s podivem, že když se po rozvodu vrátila do rodného Bruntálu, chodila s policistou. Ten však mohl těžko držet krok s jejími finančními nároky. Nyní se Míša vrací do Prahy, protože město se 17 tisíci obyvateli je pro ni malé.

Až se rozkřikne, kdo mužem po jejím boku skutečně je, vybuchne další mediální bomba. Měl by být vlivný, neboť maminka Andrease (7), jehož otcem je exmanžel Lukáš Rosol (36), shání vedle peněz na byt v Praze, který hodlá koupit, také práci.

A to se rozumí, že nemá v úmyslu prodávat v „nádražce“. Potřebuje tudíž chlapa, který by ji protlačil na televizní obrazovku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden