Můj čas na kafíčko

Našla si hvězda Ordinace Zounar novou lásku?

Oblíbený český herec Martin Zounar (50), který je známý především z televizních obrazovek jako nezapomenutelný a nezaměnitelný doktor Bobo Švarc z Ordinace v růžové zahradě 2 je zamilovaný až po uši. Kdo je jeho nový objev?

„Ano, po tak dlouhé době jsem potkal Pavlínku a trávím s ní čas,“ uvedl na pravou míru sám herec a hned dodal, že se k němu zatím nikdo nenastěhoval. Své nové lásce už však stihl se vší důvěrou dát klíč od své vilky v Slivenci. Jak to ale je s jeho seriálovou kolegyní Betkou Stankovou (38), se kterou budili dojem zamilovaného páru showbyznysu? Šlo snad pouze o reklamní tah kvůli seriálu Přístav, ve kterém hrají mileneckou dvojici?

Randí s vdanou ženskou!

Zdálo by se, že nic nebrání společnému vztahu, ale má to přece jen jeden háček. Zatímco Martin má své závazky s bývalou partnerkou produkční Simonou Brdíčkovou (39) úplně vyřešené, neznámá Pavlínka, jak jí sám Martin láskyplně nazývá, je stále ještě vdanou paní a matkou dvou dětí. Převládnou v ní nakonec mateřské sklony nebo se nechá přemluvit do romantického dobrodružství se seriálovou celebritou? „Stále bydlí v Berouně s manželem a když jsme se seznámili, tak jejich desetiletý vztah nebyl už v tom nejlepším stavu,“ dušuje se Martin. Postarší fyzioterapeutka má tak pořád na vybranou a známý šoumen rozhodně netlačí nijak na pilu. K jejich první společné schůzce totiž došlo až dlouhé čtyři měsíce po tom, co se poprvé potkali na rehabilitaci v berounské nemocnici. Co nakonec rozsekne tuhle zapeklitou situaci?

Alkohol ho připravil o řidičák

Ještě, že už je aspoň Martin zase plně pojízdný a může tak za svým objevem pravidelně dojíždět. Auto mu sice stálo netknuté před domem, ale herec měl tři měsíce zabavený řidičský průkaz, za řízení v opilosti. Aby toho nebylo málo řešil tak trable s alkoholem, který mu dělal vždycky trochu problémy. „Mrzí mě to, lenost prostě zvítězila. Prostě jsem pitomej, myslel jsem si, že mi to projde,“ popisuje herec svou třistametrovou jízdu se skleničkou v krvi do nedalekého obchodu. Bez papírů na řízení by se aspoň donutil chodit pěšky a shodit pár kil, kterého ho samotného trápí. Není právě tohle jedna z podmínek Pavlínky k budoucímu soužití?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden