Můj čas na kafíčko

Našla si konečně nového partnera?

Dlouho dobu neměla herečka Sabina Laurinová (47) žádného partnera a byla sama, nyní to vypadá, že se blýská na lepší časy.

Proslýchá se, že má tajnou známost. Jde prý o bohatého podnikatele, který je o minimálně deset let starší než ona a rodinu už měl, dokonce dvakrát, a tak po dalších dětech moc netouží a do svatby se nehrne. Jenže to má háček. Laurinová sice o ničem nemluví, ale její přátelé tvrdí, že se bohužel zamilovala do toho nesprávného. Proč? Její miláček je stále ještě ženatý.

Dostává výhružné zprávy? 

A dokonce se proslýchá, že se svou ženou žil v harmonickém svazku. Ovšem od té doby, co se na jedné akci seznámil s herečkou, která ho nesmírně zaujala, šlo vše pravděpodobně do kytek. Nejen, že se mu líbila Sabina jako žena, ale nadchly ho i její inteligence a smích. Přestože se údajně nové lásce bránila, nakonec stejně podlehla. A co na to manželka podnikatele? Ta prý neskutečně žárlí, protože se o jejich románku dozvěděla. Tak se snaží Laurinové uškodit, jak jen to jde. Dokonce jí prý přicházejí anonymní sms na mobil, které jí rivalka posílá z internetu. Evidentně se manželovi hrabala v mobilu, kde na herečku našla číslo. Laurinové se to pochopitelně dotklo a uvažovala i nad tím, že by svůj poměr s podnikatelem ukončila, jenže už je do něj bláznivě zamilovaná.

O ničem neměla ani tušení

Je však nutné říci, že Sabina v době, kdy se do něj tak zbláznila, samozřejmě o žádné manželce a dětech nic nevěděla. Milenec jí totiž údajně tvrdil, že je rozvedený a že má už dospělé děti, což byla pravda pouze z části. Dospělé děti sice má, ale pořád s ním bydlí v rodinném domě, jelikož ještě studují. Každopádně podnikatel Sabině prý několikrát nabídl, že by byl ochotný se kvůli ní i rozvést. Navíc jí tvrdil, že je jeho manželský svazek už dávno nefunguje, tak jak má. Sabina však jeho nabídku odmítla. Nechce prý, aby se spolu rozvedli jen kvůli ní. Takže zatím s ním může chodit jen na tajná rande, aby nezpůsobili pozdvižení. Jak však její láska nakonec dopadne, je ve hvězdách. Rozejdou se spolu, nebo se její milenec nakonec rozvede s manželkou? To ovšem ukáže až čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden