Moje šťastná hvězda

Našla si konečně po letech samoty chlapa?

Moje šťastná hvězda

Nedávno se hvězda seriálu Ulice svěřila, že je zamilovaná. Odmítla ale prozradit, o koho se jedná! Je snad ten dotyčný opět zadaný?

Na otázky, proč je MARTINA RANDOVÁ (50) stále sama, často odpovídala, že ji nikdo nechce. Nedávno ale pořádně překvapila, když přiznala, že je zamilovaná. Kdo je tím vyvoleným?

Když vyšlo najevo, že Martina Randová (50) přechází do seriálu Ulice, ptali se jí novináři, co má společného se svou postavou Kateřiny. Dnes už je to více než zřejmé, obě totiž mají neskutečnou smůlu na chlapy a více než na lásku a rodinný život se soustředí na svou práci a kariéru.

Randová k tomu navíc pečuje o svou nemocnou maminku, které obětuje veškerý svůj volný čas. Zdá se však, že herečce mužská náruč přece jen scházela, protože je prý konečně zamilovaná. Její city však mají zřejmě pořádný háček. S čím se bude muset herečka

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden