Můj kousek štěstí

Našla si milence?

Kdysi prý Zlatě Adamovské (61) kartářka předpověděla, že až třetí muž jejího života bude ten pravý. Herečka proto Petra Štěpánka (71) považovala za toho osudového. Je to ale opravdu on? Zdá se, že si tím není už tolik jistá.

Navzdory věku je Adamovská stále velmi aktivní žena, která si chce naplno užívat života. Manžel, o deset let starší Štěpánek, by ale prý mnohem raději trávil volné chvíle prostým odpočinkem. Zdá se, že všechno, co manžele až dosud spojovalo, je nakonec rozdělí. Temperamentní herečka totiž jen těžko vydrží sedět doma se založenýma rukama. Právě jejich rozdílný pohled na trávení volného času má být příčinou častých hádek. Lze předpokládat, že s přibývajícími roky bude situace u Adamovské doma jen gradovat. Dokáže se vzdát svých zájmů kvůli manželovi, nebo ho později vymění za mladšího muže, který bude jejímu životnímu tempu stačit?

Dává mu najevo nezájem

Skoro to vypadá, že zamilovanost vyprchala a vztah spěje pomalu ke svému konci. Adamovská údajně postavila mezi sebe a svého manžela jakousi ledovou hradbu. Dává mu prý najevo, že ho nepotřebuje a že má kolem sebe jiných nápadníků dost. Štěpánek jejím nezájmem ale trpí, protože je za vztah s herečkou rád a měl za to, že se skvěle doplňují. Je prý opravdu vděčný za každou chvilku, kterou může s manželkou strávit. „Potěší mě i to, když máme možnost si po představení popovídat,“ svěřil se. Adamovská prý nikdy nebyla na velká gesta a po láskyplných vyznáních nijak zvlášť netoužila. Své city příliš najevo nedává a drží se spíš zpátky. A jak to má s těmi nápadníky? „Obdiv mužů je hrozně příjemnej pro každou ženu. Měla jsem hodně ctitelů a přiznám se, že i vlastně dodneška mám,“ pochlubila se bez ostychu a zasadila tím manželovi tvrdou ránu.

Ustřihne to?

I řada kolegů Zlatu naháněla. „Obdivu mužů jsem si užila dostatečně. V tomto směru si opravdu nemůžu stěžovat a netýká se to jen mladého věku,“ naznačuje herečka, že stále mívá nějakého obdivovatele v patách. Dokázala by ale manžela podvést, nebo ho dokonce zcela nahradit? Podle lidí z jejího okolí spíš ne, nevěra není nic, co by uznávala. To by dřív prý vztah ukončila. Předchozí manželství s Radkem Johnem (65) bylo pro herečku velkou zkušeností, která ji ale možná pro další vztahy neblaze poznamenala. Johnova zrada ji naučila, že když něco nefunguje, je zbytečné to udržovat při životě. „Musela jsem to prostě ustřihnout, jako špagát. A život běží dál,“ mluví chladně o manželství s nevěrným Johnem. Nezbývá než doufat, že k dobrosrdečnému Štěpánkovi by se takhle nezachovala, a raději své zájmy odsune do pozadí, než by se ho navždy vzdala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden