Moje šťastná hvězda

Našla si milence jako sponzora?

Nejstarší dcera KARLA GOTTA (†80) DOMINIKA GOTTOVÁ (47) má v poslední době jeden průšvih za druhým. Se vším jí ale ochotně pomáhá její nápadník!

Její život působí jako jeden velký chaos. Ještě nedávno se Dominika Gottová (47) chtěla vrátit ke svému stále ještě manželovi Timovi Tolkkimu (54), a dokonce za ním odjela do Finska.

Před několika měsíci se ale vrátila do Prahy s tím, že si tu musí jen vyřídit organizační věci a pak se za manželem znovu vrátí. To se ale nestalo. Už při jejím příjezdu na ni na letišti čekal Petr Veselý (49), který pro ni měl dokonce květinu a dáreček.

Musel ji odvézt do nemocnice

Od té doby se zdá, že jsou ti dva nerozluční, a Petra neodrazuje ani to, s kolika problémy se musí Dominika potýkat. Už od doby, kdy Dominika přiletěla zpět do Česka, ji trápily zdravotní potíže.

Před pár týdny byly ale její bolesti tak silné, že navštívila polikliniku ve Vysočanech. „Obvodní lékař zjistil, že se Dominika nachází ve vážném zdravotním stavu.

Řekl mi, abych ji okamžitě odvezl na Bulovku,“ svěřil se poté její nápadník Petr, který ji do nemocnice samozřejmě okamžitě odvezl.

Alkohol si vybírá svou daň?

Lékaři jí tam udělali několik testů, a byli zděšeni. „Změřili mi tam tlak a ten vrchní jsem měla přes dvěstě!

Paní doktorka se zděsila a hned mi napsala prášky,“ svěřila se Dominika s tím, že už předtím prášky brala, ale teď má ještě o něco silnější.  Objevily se také problémy s cukrovkou, se kterou už dlouho bojuje, a problémy s játry.

Už dlouhodobě totiž bojuje se závislostí na alkoholu, a očividně se to na jejím těle začíná podepisovat. V nemocnici byla na kapačkách, ale po pár hodinách ji propustili domů.

Má ji v hrsti

Lékaři Dominice doporučili klidový režim, ale ono to pro ni asi tak jednoduché nebude. Bydlí totiž v pronajatém bytě v pražských Vysočanech a majitel bytu na ni má tak trochu pifku.

Gottová je nejspíš známá tím, že neplatí včas. Majitel proto do nájemní smlouvy napsal, že pokud se Dominika s platbou nájmu zpozdí o více než třicet dní, vypustí tuto informaci do všech médií.

Gottová tuto smlouvu musela dobrovolně podepsat, jinak by neměla střechu nad hlavou. Teď je ale momentálně bez práce a nemá z čeho nájem zaplatit. I když jedna možnost by tu nejspíš byla.

Na první pohled je vidět, že Petr Veselý je do Domiiniky Gottové zamilovaný až po uši. Všude ji vozí a je jí neustále nablízku. I Dominika k němu očividně chová nějaké sympatie, ale otázka je, jestli jsou její úmysly čisté, nebo jestli jí jde jen o Petrovy peníze.

Je jejím sponzorem?

Není úplně jisté, jaké povolání Veselý vykonává, ale jeho velmi dobrým kamarádem je Josef Rychtář (56), který je celkem úspěšným podnikatelem.

Petr tedy určitě nějaké finance má, jinak by si přece nemohl dovolit Gottovou takto obskakovat. Dominika ho možná i poprosí, aby za ni zaplatil nájem, jinak by neměla kde bydlet.

Dalo by se říct, že momentálně je Petr její jedinou nadějí. Jestli to Dominika s Petrem myslí vážně, nejspíš se co nejdřív rozvede s Timem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden