Můj kousek štěstí

Našla si Pavla Tomicová nového chlapa?

Láska léčí.

V seriálu ZOO skončila prý hlavně proto, že byla na dně. Možná se ale konečně blýská na lepší časy. Pavla Tomicová (61) by mohla mít nového ctitele!

Nedávno se objevila po boku kolegy ze ZOO Roberta Noska. Vyzvedl ji doma, herečka mu z okna hodila klíče.

On jí pomohl s kufry a pak společně odjeli neznámo kam. Že by na romantickou dovolenou, kterou životem ztrápená herečka potřebuje jako sůl?

Pořád svoji?

Bylo by skvělé, kdyby si v těžkých chvílích, které prožila, našla nejen pohledného, ale také starostlivého a obětavého muže! Třeba by se konečně vrátila zase ta stará, dobrá věčně usměvavá a skvěle naladěná herečka.

S Noskem prý před pár týdny strávila dovolenou. Je to jen kamarád?

O svůj elán a pozitivní myšlení bohužel přišla před více jak dvěma roky, kdy ji po devatenácti společných letech zradil manžel Ondřej Malý (58). Herec ji totiž opustil kvůli kolegyni a její kamarádce Kristýně Kociánové (39) a rovnou si s ní pořídil dítě.

Tomicová hubla a chřadla, pocity zmaru a neštěstí jsou na její ztrápené tváři patrné dodnes. Nedávno se ukázalo, že se z potíží ještě nedostala.

Možná je to i tím, že rozvod se dle všeho táhne a manželé jsou prý stále oficiálně svoji. Přitom to vypadá, že každá zmínka o Malém herečku rozhodí.

Malý si s rozchodem hlavu nelámal, odešel za milenkou a má s ní ročního syna.

Jak to bylo s tanečníkem?

Nějakou dobu se povídalo, že Tomicovou dostal ze dna tanečník Marek Dědik (40), s nímž byla v roce 2018 ve StarDance. Začali spolu nedávno znovu tančit, Dědik si ji nemohl vynachválit.

I to ale brzy skončilo, pořádně není jasné, proč. Možná se na tanečníka příliš upnula, považovala ho za zachránce, on se ale v takové roli nemusel cítit.

O to větší radost její fanoušci mají, že se kolem ní točí právě Nosek. Ten má totiž pověst solidního muže, který nikdy nikoho nenechal na holičkách. Přesně to Tomicová potřebuje.

Na zotavenou

Ať je to mezi nimi jakkoli, zdá se, že herečka je s ním šťastná. Možná i kvůli němu se přestěhovala do Hradce Králové, kde si měla stále držet byt.

Pokud by jí to s Noskem nevyšlo, třeba si nakonec najde někoho právě tam. Daleko od Prahy a zvědavých očí veřejnosti.

Času má dost. Od Primy prý dostala dostatečně dlouhou pauzu na zotavenou, vrátit by se měla až na podzim v novém seriálovém projektu, který televize chystá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden