Můj kousek štěstí

Našla si Sabina Remundová natruc milence?

Pan Neznámý na scéně

Její manžel žije jen svou prací, herečka ze seriálu Jedna rodina je z toho prý zoufalá.

„Nikdy s námi nebyl na dovolené a já doma dělám vše, co je potřeba. Od řemeslníka přes zahrádkáře a kuchařku,“ smutnila Sabina Remundová (51). Situace se prý bohužel nezlepšuje, scénograf Adam Pitra (53) má podle všeho dlouhodobě jiné zájmy, než je manželka a jejich děti Vincent (19) a Adina (17).

Nikdo by se proto nemohl divit, kdyby si za něj herečka našla náhradu. Minimálně natruc, aby mu ukázala, že je stále v kurzu a muži o ni mají zájem.

Scénograf je myšlenkami stále více na scéně, než doma.

Má tajného ctitele?

Dcera Ivy Janžurové (82) je některými lidmi spojována s Filipem Blažkem (50), kterému hraje v Jedné rodině exmanželku. To se ale nezdá příliš pravděpodobné, v zákulisí seriálu nikdo nepotvrdil, že by to mezi nimi nějak zvlášť jiskřilo.

Objevují se však i jiné spekulace, které vypadají mnohem zajímavěji. Podle všeho za Remundovou chodí neznámý muž, několikrát na ni už čekal po natáčení.

A náš zdroj, který má k Jedné rodině blízko, tvrdí, že to mezi nimi vypadá velmi podezřele. Možná by obstál argument, že šlo o skalního fanouška, což u hereček samozřejmě není neobvyklé.

Zamilovaní?

Zarážející však je, že dva na sobě nezávislí lidé říkají, že si Remundová a pan neznámý jeden druhého dotýkali a usmívali se na sebe. Což by vylučovalo fanouška, na druhou stranu by mohlo jít o dobrého kamaráda.

Pravda se asi ukáže za nějaký čas, protože jde-li o milence, tak to na Remundovou praskne. Na druhou stranu jí to asi bude spousta jejích kolegů přát. Jestli je její manžel víc zamilovaný do práce než do sympatické partnerky, tak si sám říká o průšvih.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden