Moje šťastná hvězda

Našla si svou životní lásku?

Herečka by se prý ráda vdala, dosud ale nebyl nikdo, kdo by si ji vzal! To se teď nejspíš změnilo.

PETRA NESVAČILOVÁ (36) nijak neskrývala, že by se ráda usadila a možná měla i rodinu. Osud jí však vztah dlouho nepřál. Zdá se ale, že se na ni přece jen usmálo štěstí.


Nedávno zveřejnila porotkyně ze soutěže Tvoje tvář má známý hlas Petra Nesvačilová (36) na svém účtu na sociální síti fotografii, kterou jako by chtěla sdělit světu, že už konečně není sama.


Fotka z hor kromě zasněžené přírody ukazuje také záhadného muže, k němuž se herečka láskyplně naklání. Okamžitě se tak začaly rojit spekulace, že jde o jejího nového partnera. Co k tomu řekla sama herečka? 


Po svatbě touží už dlouho


Od roku 2017 je Petra Nesvačilová oficiálně sama. Tehdy se jí totiž rozpadl vztah s Martinem Janeckým (42), který jí říkal láskyplně „Svačinka“. Partneři si velmi dobře rozuměli, možná i díky tomu, že byli oba umělecky založení. Janecký se totiž živí jako umělecký sklář. Jejich vztah vzal k překvapení okolí ale zasvé.


Přesné důvody, proč jim to nevyšlo, herečka nikdy neuvedla. Zřejmě ji ale rozchod hluboce zasáhl, protože si od té doby nikoho nenašla. Ačkoli tvrdila, že si samotu umí i užívat, bylo zřejmé, že už by přece jen ráda spočinula v mužské náruči. Navíc, když se jí loni na podzim novináři ptali na její milostný život, připustila dokonce, že by se ráda vdala.


„Myšlenka na vdávání se mi líbí, ale v tuto chvíli nemám partnera,“ uvedla. Teď je ale zřejmě všechno jinak a krásné herečce se snad konečně blýská na lepší časy. Kdoví, možná byla porotkyně show Tvoje tvář má známý hlas tak dlouho sama také proto, že si svého partnera pečlivě vybírala. 


Nedávno se pochlubila snímkem tajemného muže.

Ve vztazích je věrná 

Sama o sobě totiž říká, že je takový „držák“, věrný a velmi stabilní ve vztazích. Novináře pochopitelně zajímalo, jestli byla opravdu celých pět let sama nebo jestli si užívala nějaké přechodné vztahy, aby zahnala samotu. Na to pochopitelně Nesvačilová nechtěla odpovídat.

Třeba skutečně s někým randila, ale nebyla si dotyčnými jistá natolik, aby se s nimi pochlubila i veřejně. Zveřejněný snímek dává ale jasný signál, že teď by to mohl být opravdu ten pravý. Petra jenom září, takže se dá usoudit, že je skutečně zase zamilovaná. 

Byl to náročný čas 

Roky strávené bez partnera využila herečka podle všeho k vnitřnímu sebepoznání. Říká, že to byl skvělý, zároveň ale i náročný čas. „Dal mi mě. I když to bylo někdy smutné, tak to bylo skvělé,“ svěřila se s tím, že má svůj svět a své soukromí s ostatními tak úplně nesdílí.

Občas zveřejní fotografie s rodiči nebo nyní se svým mužem, jak tajemnému partnerovi říká. Zdá se, že je to mezi nimi vážné, protože naznačila, že by spolu snad měli i bydlet.

Uvedla, že se ráda vrací z práce domů, do kuchyně za svým mužem. Podle ní je totiž její práce samotářská, proto mileráda uvítá, když doma sama být už nemusí a někdo jí dělá příjemnou společnost. 

Chce vtipného manžela

Když hrála v seriálu Osada postavu kadeřnice Heleny, pochvalovala si seriálového manžela Radka Holuba (53). Byl prý báječný. Milovala jeho houbové řízky, které jí udělal, což jí stačilo ke spokojenosti. Byl to parťák, o kterého se mohla kdykoli opřít, a hodně se spolu nasmáli.

Ostatně humor je jednou z vlastností, které kdysi Nesvačilová vyjmenovala jako jednu z těch, které by uvítala i u svého skutečného manžela. „Měl by to být dobrý chlap. Velkorysý, ctnostný a přímý a vtipný,“ popsala muže svých snů. Nezbývá než doufat, že už ho konečně našla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden