Moje šťastná hvězda

Našla si už za partnera náhradu?

Po svém milovaném partnerovi Kateřina Kristelová (39) zřejmě příliš nesmutní. Ačkoli si Tomáš Řepka (45) odpykává svůj trest, nebrání to známé moderátorce užívat si nerušeně dál svého bujarého života. Dokonce byla nedávno spatřena v ulicích Prahy s jiným mužem. Atak úplně nevinně podle svědků nevypadali.

Pomalu zapomíná

Smáli se, až dech popadali, a ještě se podle svědků nenápadně dotýkali rukou. Následně měli zapadnout do jednoho vyhlášeného pražského baru v rušné ulici Dlouhá.

I z jejích sociálních sítí je patrné, že se o Řepkovi zmiňuje čím dál méně. Naopak sdílí čím dál více fotografií z večírků a party s přáteli. V dohledné době, jak tvrdí její nejbližší, plánuje i větší dovolenou společně s přáteli.

Znamená to snad, že už Řepku definitivně odepsala? Podle některých jejích bývalých kolegů se jenom snaží udržovat vztahy a sehnat si práci, která by jí konečně umožnila neotáčet každou korunu. Pracovní nabídky ubývají a její bankovní konto se prý rapidně tenčí. Proto doufá, že alespoň její ženské zbraně zaberou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden