Moje šťastná hvězda

Našla si vdova bohatého milence?

Moje šťastná hvězda

Vždy působila klidně a vyrovnaně, ale v poslední době IVANA GOTTOVÁ (45) ztrácí nervy. Nejstarší dcera její zesnulé lásky KARLA GOTTA (†80) jí totiž dělá ze života pravé peklo.

Je pověstná svým stoickým klidem a vždy usměvavou tváří. Obojí však v posledních měsících vzalo zasvé. Ivana Gottová (45) se totiž musí potýkat s osobou, která na ni útočí při každé možné příležitosti.

Myslela si, že konec roku 2020 a začátek roku 2021 bude věnován vzpomínce na jejího zesnulého manžela Karla Gotta (†80), kterého lidé tolik zbožňovali. Místo toho má ale hlavu plnou šíleností, které jí způsobuje její nevlastní dcera. Snaží se ji Dominika Gottová (47) zničit?

Osud si s ní krutě zahrává

Kvůli koronavirové pandemii bylo zrušeno několik vzpomínkových koncetů, které Ivanka pro svou lásku a jeho věrné fanouškypřipravovala koncem minulého roku. Zrušena byla i podzimní premiéra dokumentu o Karlu Gottovi, v němž se jeho choť rovněž angažovala.

Chtěla, aby bylo všechno dokonalé, místo toho jí ale zůstaly jen oči pro pláč. A aby toho nebylo málo, do toho všeho přišel šok v podobně

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden