Moje šťastná hvězda

Našla si za muže náhradu?

Pro BÁRU ŠTĚPÁNOVOU (61) tento rok nezačal moc šťastně. Problémy s mužem a konec hlavního příjmu ji dostaly na kolena. Má se ale nač těšit?

Sympatická zrzka Bára Štěpánová (61), která září v seriálu Ordinace v růžové zahradě, nemůže očividně mít chvilku klidu.

Už několik let se jí věci sypou pod rukama a nic se jí nedaří. Nějakou dobu má mít problémy se svým manželem Miroslavem Barabášem (59). Není se proto čemu divit, že herečka hledá útěchu jinde.

Má ji jen kvůli penězům?

Podle blízké kamarádky se totiž Bára vypořádává s těžkou životní zkouškou. Spekuluje se, že chce její manžel odejít. Důvod je prý víc než jasný. Za vším má údajně stát hereččina finanční situace.

Zanedlouho skončí její účinkování v Ordinaci v růžové zahradě a přijde tak o velký balík peněz. Byl se Štěpánovou jen kvůli tomu, že umí vydělávat peníze?

Hledá útěchu jinde

Báře Štěpánové je nejspíš jasné, že jejich láska není stoprocentní, proto podle všeho nezahálela a vyrazila na lov. A zdá se, že byla úspěšná. Mezi jejími kolegy se totiž proslýchá, že má randit s oblíbeným kolegou Janem Čenským (59). Ten ji má vždy rozesmát a věnovat jí svůj čas.

Dokonce spolu měli i několikrát odejít z natáčení. Je vůbec něco takového ale možné? Pohledný herec je totiž už pěknou řádku let ženatý a jistě by svou milovanou ženu Danu (56) nevyměnil za kolegyni. Jak tohle celé dopadne?

Čenský jejich společná setkání bere zřejmě úplně jinak než Bára, ona si ale nejspíš nalhává něco trochu jiného. Zřejmě si bude muset najít nějakou jinou oběť. Ač je občas až moc výstřední, u mužů stále boduje. Kdoví, třeba by to čtvrté manželství bylo konečně bez problémů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden