Moje šťastná hvězda

Našla si za něj náhradu?

Nikdo by asi ani ve snu neřekl, že se až natolik sblíží. Mezi Pavlou Tomicovou (58) a jejím kolegou ze Slunečné Václavem Knopem (71) to prý už nějakou dobu pořádně jiskří.

Teď budou mít v seriálu intimní dějovou linku, díky které měli zjistit, že je mezi nimi něco víc než jen kolegiální vztah. Co na to ale její manžel Ondřej Malý (55)? Ten o tom nejspíš vůbec neví.

Václav Knop

Co mají v plánu?

Říká se, že se manželé Pavla a Ondřej doma vůbec nepotkávají. Herečka totiž svůj veškerý čas tráví v práci. Kromě primáckého projektu natáčí film Tvář pomsty, kde má jednu z hlavních rolí. Není se proto čemu divit, že se do jejich bytu chodí většinou jen vyspat.

I když je už na herečce znát přepracovanost a únava, jede dál. Kvůli tomu mělo nedávno, jak sama přiznala, docházet mezi ní a jejím chotěm k rozepřím. Malý si měl stěžovat i na to, že když už má Pavla trochu volného času, s ním ho prý trávit vůbec nechce. To s Václavem je to evidentně jiná káva.

Knop je sice také ženatý, ve společnosti vtipné Tomicové se má však cítit jako v nebi.  Byla by schopná kvůli tomu opustit manžela? To asi s největší pravděpodobností ne, takové cenné přátelství ale také není úplně k zahození.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden