Moje sladké tajemství

Našla svůdná dračice lásku ve Slunečné?

Moje sladké tajemství

Půvabná herečka měla mít několik románků s mnohem úspěšnějšími kolegy.

Je úspěšná, ďábelsky svůdná, a přesto by měla být déle než půl roku sama. Představitelka potvory Sylvy ze seriálu Slunečná Bára Jánová (31) o svém milostném životě mlží. Má snad důvod, protože v soukromí prožívá zakázanou lásku, o které by se neměl nikdo dozvědět?

Posledním oficiálním partnerem Báry byl básník Vítězslav Bečka (25), se kterým se rozešla v listopadu minulého roku. I když spolu pár randil pouhých osm měsíců, herečka do vztahu vkládala velké naděje. S partnerem byli sestěhovaní a v dobách největší lásky Bára plánovala společnou budoucnost.

Rychlý konec lásky

Herečka doslova a do písmene řekla, že si z něj zkrátka sedla na zadek. Jenže od té doby, co se Bára stala jednou z hlavních postav oblíbeného seriálu Slunečná, se do jejího soukromí plete kdekdo. Ať už jsou to fanoušci, přátelé, nebo kolegové.

A tak se začalo spekulovat, že to ve skutečnosti není s tou její láskou k

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden