Můj kousek štěstí

Našla toho pravého?

Je jasné, že bude novou lásku nejdříve tajit, alespoň do chvíle, než si vztahem bude jistá...

Rozdává úsměvy a vypadá kouzelně. Ne náhodou si lidé povídají, že je Taťána Kuchařová (36) zamilovaná až po uši.

Bývalá Miss World o svých vztazích mlží, což se jí ale nikdo nemůže divit. Během rozvodu s Ondřejem Brzobohatým (40) si „užila“ hodně nepěkného.

Do minulosti už ale evidentně nehledí, pokud je schopna znovu randit. Dobrou motivací k dalšímu kroku mohla být i svatba jejího bývalého muže s Danielou Brzobohatou (45), dříve Písařovicovou.

Říkalo se, že nedávno měla Kuchařová románek s podnikatelem z módního průmyslu, s nímž se seznámila na pracovní cestě v New Yorku. Tento vztah už je ale podle všeho minulostí, teď se kolem ní má točit nový muž, podle některých zdrojů z České republiky.

A má být jen o něco starší než ona, což je zajímavé v tom smyslu, že se modelka nechala slyšet, že její partner má být laskavý, milý, inteligentní a úspěšný. Pokud by jejímu nápadníkovi bylo kolem čtyřicítky, tak se zvládl prosadit docela rychle.

„Nejsem nijak náročná. Chci někoho, s kým se budu cítit v bezpečí, a kdo mi bude vracet lásku, kterou dávám já, protože mám velké srdce,“ prohlásila. Uvidíme tedy, jestli pan tajemný bude splňovat parametry dokonalého muže a dočkáme se třeba i další svatby.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden