Moje šťastná hvězda

Našla Uršula Kluková konečně novou lásku?

Ve společnosti se ukázala s mužem

Po delší době se URŠULA KLUKOVÁ (74) objevila ve společnosti a hned je z toho pozdvižení. Na akci totiž přišla v mužském doprovodu, a tak to vypadá, že se na herečku konečně usmálo také štěstí v lásce. Na pořádného chlapa nemohla narazit pěkně dlouho a už se zdálo, že snad na nový vztah úplně zanevře.

Jestli je tento sympaťák jejím novým partnerem, zatím tají. Ale vzhledem k tomu, že byla léta sama, snaží se pravděpodobně nic neuspěchat. „My se známe opravdu hrozně moc dlouho,“ vysvětluje herečka s tím, že jde pouze o kamaráda.

„Ale slušelo by nám to, že jo?“ smála se. Uršula má za sebou velmi těžké období, kdy bojovala se silným zápalem plic, který nakonec vyústil v zánět průdušek. Protože byla upoutána na lůžko, musela odmítat pracovní nabídky a rušit představení, a přišla tak o spoustu peněz.

Už je ale naštěstí v pořádku a teď se opět vrhá s nadšením do práce. A pokud se jí opravdu poštěstilo najít muže svého života, nemusí se do budoucna bát, že by se v případě nouze neměl o ni kdo postarat.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden