Moje sladké tajemství

Našla velké štěstí ve vlivném chlapovi!

Moje sladké tajemství

Na svého manžela pěje ódy. Miluje ho, nebo jeho kontakty?

Svůdná moderátorka Eva Decastelo (43) ze sebe nikdy nedělala primadonu, dokonce si uměla udělat legraci ze svých nedostatků. Dříve se smála svému malému vzrůstu, dnes zlehčuje nějaké to své kilo navíc. Eva má ale vše dobře spočítané!

Kdekdo by řekl, že má malé sebevědomí, když ke snímku sebe sama napíše: „Insta póza pro plavky, když máte přírodní prsa a gravitace je svině.“ Tak Eva (43) okomentovala fotku s tím, že její prsa už nejsou nejpevnější. Nevadí, je sympatické, že se ukazuje v celé své kráse.

Rozhodně to ale není tak, že by sama sebe shazovala. Právě její fotky bez různých přehnaných filtrů jí přinášejí spoustu pracovních nabídek, protože Eva působí jako holka odvedle. A díky tomu se

Zbývá vám 67% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden