Moje sladké tajemství

Našla zlatý důl?

Obětuje Lucie penězům vlastní soukromí?

Hvězda Slunečné Lucie Benešová (47) se nechala ovlivnit kamarádkami z branže, které plují sociálními sítěmi jako ryby ve vodě, a stejně jako ony dělá lecčemu reklamu. Jedním dechem dodává, že je z toho sama v rozpacích.

„Byla jsem oslovena jistou značkou ke spolupráci a součástí smlouvy byla její propagace na sociálních sítích. Jaké bylo překvapení, když se zjistilo, že já žádné sociální sítě ale nemám,“ směje se žena Tomáše Matonohy (51).

V televizi je za slušňačku, na sociálních sítích se odhaluje víc.

Byla hračka vše napravit a blondýnka se sama divila, jak ji to začalo bavit a doslova se v tom našla. Až někteří tvrdí, zda nejde až příliš přes hranu.

Občas udělá reklamu nějakému výrobku či rodinné pojišťovně – tu propagovala pěkně s celou rodinou včetně dětí, ani ony to nedělaly zadarmo. Lara (10) si to vychutnala, neboť se ráda ukazuje, Štěpán (16) to tak neprožívá, ale přivydělá si rád.

Oba teď nemají moc herecké práce, o to víc rozjíždí reklamu na Instagramu.

Lucie živí tolik krků a zvířat, že se nelze divit, že se rozhodla přivydělat si sem tam nějakou korunu i jinou než jen uměleckou činností.

Pak může udělat radost i sobě a koupit si něco pěkného na sebe, na rozdíl od manžela, který říká: „Nejvíc utrácím za cestování a volnočasové aktivity. Absolutně minimálně utrácím za oblečení nebo za jiné značkové kraviny.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden