Moje sladké tajemství

Naslouchejte pozorně svým snům

Moje sladké tajemství

Ve snech pracuje symbolika. Jestli padáte, nehrozí vám úraz, odráží se vaše nejistota.

Možná vás překvapí, jak moc je snění prospěšné pro vaši duševní rovnováhu. Právě v noci, ve spánku si totiž třídíte a zpracováváte své emoce. A je více než jisté, že pomocí snů vám vaše podvědomí posílá důležité zprávy.

Sny jsou vlastně zašifrované zprávy vaší duše a vy se pomocí nich můžete o sobě dozvědět leccos zajímavého. Tedy pokud se jim naučíte rozumět. To ale rozhodně není nic těžkého. Pomoci mohou i tolik oblíbené snáře, jenže ty se sny zabývají spíše v obecné rovině a neberou v potaz jedinečnou originalitu každého člověka.

Bude to chtít trochu praxe

Co se vyskytuje ve snu jednoho, nemusí nutně znamenat to samé i pro druhého člověka. Pokud se chcete naučit rozumět svým snům, dejte si k posteli sešit a tužku, a když si budete ráno své sny pamatovat, pečlivě si je zaznamenejte.

Pak už to bude chtít jen trochu praxe. Po čase získáte originální snář, který

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden