Moje šťastná hvězda

Nastal čas na velkou změnu?

Ze sympatické herečky Kláry Oltové (43) pozitivní nálada a radost poslední dobou jenom sálá. A to je dobře.

I přesto, že její srdcový seriál Ordinace v růžové zahradě, ve kterém se už pár let objevuje, bude končit, hlavu si z toho, na rozdíl od svých kolegů, zrovna moc neláme.

Úspor má nejspíš dost, a navíc má zažívat jedno velké, ale dobře utajované, dobrodružství. Podle všeho měl do jejího života vstoupit nový muž, který jí opět vlil novou krev do žil. A to je přitom vdaná!

Našla si milence?

Klára nestačí překvapovat. Nejeden její kolega se měl nechat slyšet, že o sebe začala najednou víc pečovat, a dokonce si před nějakým časem založila i profil na sociálních sítích, kde je velice aktivní.

Už to není ta utahaná maminka od dvou dětí. Za vším má právě stát její údajný milenec, který je prý o hodně mladší než ona. Měli se potkat na natáčení seriálu, neboť má jít o pracovníka televizního štábu.

Na natáčení zřejmě někoho potkala. Co na to manžel?

Má to ale jeden velký háček, jak již bylo řečeno, herečka nemá doma jenom děti, ale také manžela Jaroslava. Co by asi na to řekli, kdyby zjistili, že si máma našla někoho jiného?

Manžel jí stojí oddaně po boku už pěknou řádku let a určitě by ho velice zklamalo, kdyby se jeho milovaná žena začala za jeho zády stýkat s jiným mužem. Doufejme ale, že se umoudří a zjistí, že je rodina nejdůležitější

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden