Moje šťastná hvězda

Nastal ten pravý čas na rodinu?

Milostný život Hany Vagnerové (39) je v poslední letech jako na houpačce.


Chvíle samoty střídají vášnivá vzplanutí, která většinou vyšumí stejně rychle, jako se objevila. Muži to s ní totiž nemají prý vůbec jednoduché, protože je, jak sama říká, emocionálně nestabilní.


Jednou překvapí nečekaným pláčem, jindy zas bujarým jásotem a nálady jí skáčou nahoru a dolů, a to bez jakéhokoli slova varování. V takové ženě asi není úplně snadné se vyznat.


Našla téměř nemožné?


I proto měla ohledně svého budoucího partnera vždy jasno. Někteří preferují krásu, jiní zase humor a inteligenci, což samozřejmě herečka, která se nyní objevila v úspěšném snímku Matky, také, mnohem důležitější je ale pro ni, aby její milý rozuměl právě jejím nevyzpytatelným náladám a přijal je.


Kdekdo si myslel, že je nemožné takového muže najít. Jak jsme vás ale již informovali, vypadá to, že právě takového muže konečně našla a už několik měsíců je šťastně zadaná. „Všechno je zalité sluncem,“ pochvaluje si.


Teď je jen otázka, zda tajemný cizinec, kterého nám prý už brzy představí, vydrží její temperament. To můžeme jen těžko soudit, není ale snad nikdo, kdo by jí to nepřál. Třeba se nakonec dočká i potomka.


Sama sice o tomto tématu nerada mluví, není to ale tak dávno, co se nechala slyšet, že ji to s dětmi moc baví, a možná už se také nechala zlákat vidinou mateřství.Dočká se sympatická Hanka šťastného konce?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden