Moje šťastná hvězda
Nastěhovala si Tomicová kolegu domů?
Vypadá to, že se život herečky Pavly Tomicové začíná obracet k lepšímu. Může za to láska.
Nastěhovala si Tomicová kolegu domů?

Herečka Pavla Tomicová (61) po rozchodu s Ondřejem Malým (58) našla útěchu u kolegy ze seriálu ZOO Roberta Noska. A dokonce spolu měli začít před pár týdny bydlet!

Sympatická Pavla Tomicová (61), známá ze seriálu ZOO, konečně prožívá spokojené životní období. Čím dál více času má trávit se seriálovým kolegou Robertem Noskem, a dokonce se spekuluje, že spolu nedávno začali bydlet. Je možné, že herečka pustila do svého srdce novou lásku? O tom, že má k Noskovi blízko, se píše už několik měsíců.

Věřila, že s ním prožije krásný podzim života. To se ale spletla.

Nejspíš nejsou jen kamarádi

Dokonce ho měli novináři přistihnout, jak přijel pro Tomicovou domů a odjeli spolu na výlet. Herečka tehdy byla štěstím bez sebe a vypadala, jak kdyby jí v břiše poletovali neposední motýli ze samé lásky. Robert Nosek evidentně herečku změnil k nepoznání, protože to není tak dávno, co měla zkolabovat.

Právě kvůli zdravotním problémům pak přerušila natáčení ZOO a také všechna divadelní představení, ve kterých hrála. Dodnes se neví, co se jí přesně stalo, ale povídá se, že tehdy jednoduše nezvládla nadmíru stresu a tělo jí jednoduše vypovědělo službu.

Bolestivý konec lásky

Nebylo by to žádné překvapení po tom všem, čím si musela v minulosti projít. Asi před třemi lety ji totiž opustil manžel, herec Ondřej Malý (58), a odešel za její nejlepší kamarádkou Kristýnou Kociánovou (39), která mu o pár měsíců později porodila syna.

Tenhle sympaťák má dělat herečku šťastnou.

Změnila se k nepoznání

Tomicová v sobě podobnou křivdu dusila několik měsíců a muselo to pro ni být skutečně těžké. Stresující období se na ní podepsalo tím, že zhubla přes 30 kilogramů. Malého brala jako svou osudovou lásku a ani v tom nejhorším snu nečekala, že ji takhle podrazí. Tím spíš, když už jeden rozvod měla za sebou.

První manžel byl gay

Z jejího prvního manžela se totiž vyklubal homosexuál! „Naše trochu nešťastné manželství trvalo deset let,“ svěřila se s odstupem času. Její exmanžel má dnes žít v Americe se svým partnerem Raulem a pravidelně ho má navštěvovat syn Adam (31), kterého zplodil s Tomicovou.

Herečka si tak s muži v životě zažila své, a pokud momentálně krátce žije v jedné domácnosti s Robertem Noskem, určitě jí to moc přejeme. Zaslouží si totiž být milovaná a mít vedle sebe oporu. Právě láska by jí také mohlo pomoci vrátit se k herecké profesi.

Rodina je pro ni vším.

Na Primě má stále dveře otevřené a i divadlech na ni čekají s otevřenou náručí. Uvidíme tedy, kdy už bude mít Pavla Tomicová dostatek sil na to, aby se k milované práci vrátila. V redakci věříme, že se také brzy ukáže na nějaké společenské akci, a to třeba po boku Roberta Noska.

Našla svůj kousek štěstí?

Pokud se opravdu milují, nemá totiž důvod nic tajit. Naopak by se láskou měla chlubit. Alespoň by nevěrnému Malému ukázala, že je o ni mezi muži stále velký zájem a nad rozchodem s ním už nemá důvod plakat.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz