Moje šťastná hvězda
Nastěhuje si Bohdalová Focka domů?
Po náhlém zdravotním kolapsu by si herečka rozhodně zasloužila trochu pohody a lásky!
Nastěhuje si Bohdalová Focka domů?

Nedávno investovala Jiřina Bohdalová (93) velké množství peněz a pořídila si nový byt na okraji Prahy. Plánuje tam snad začít žít se svým blízkým přítelem? Je všechno urovnáno?

Je to jen pár dní, co legendární herečka Jiřina Bohdalová (93) všechny pořádně vyděsila. Po otravě jídlem skončila v nemocnici, měla vysoké horečky a ležela na JIP. Jako zázrakem se za pár dní postavila na nohy a znovu utekla hrobníkovi z lopaty. A když už je jí lépe, spřádá velké plány.

Povídalo se, že její přátelství s milionářem a lobbistou Ľubomírem Fockem (70) je minulostí. Najednou spolu nechodili do společnosti a podnikatel o ní do médií přestal mluvit jako o partnerce. Teď ale možná Bohdalová obrátila a plácla se přes kapsu.

Záhadná koupě

Herečka se ve svém věku nebojí ani mnohamilionové investice a koupila rovnou další nemovitost. Vždy to byla spořivá a podnikavá žena. Koneckonců, patří jí v Praze okál, dva domy kolem i luxusní chata u Semil.

Tentokrát jí do oka padl malý byt v pražských Stodůlkách, ideální například k pronajímání. Nebo tam plánuje nový domov s Fockem? Znají se už od roku 1994 a Focko na ni pěl vždy samou chválu. „Mohu se s ní bavit o všem, jsme spolu rádi,“ říkal před pár lety. 

Je na ni pyšný

Ještě nedávno se ale proslýchalo, že ho Jiřina Bohdalová poslala k šípku a nechce s ním mít nic společného. Negativní vliv na jejich společný život měla mít kauza z roku 2022. Tehdy totiž Ľubomír Focko skončil ve vazbě, a to kvůli rozplétání kauzy možného ovlivňování veřejných zakázek Správy úložišť radioaktivních odpadů. „Copak já vím o nějakých odpadech,“ reagovala tehdy dotěrným novinářům Bohdalová.

Blízcí jsou pro ni důležití

Lidi ve své blízkosti herečka potřebuje. Elixírem mládí jsou pro ni hlavně blízcí a rodina, ačkoli dlouhověkost má Bohdalová v genech po mamince. „To byla taky taková štramanda,“ říká pyšně.

Pro dlouhý život je podle jejích slov potřeba stále zaměstnávat hlavu a ruce, aby člověk neměl čas stárnout. Je tak jasné, proč nepolevuje a klidně koupí po devadesátce další byt. A to prý ještě není zdaleka všem plánům konec.

Jaká je pravda?

Své soukromí si však chrání a do vztahu s Fockem novináře nikdy nepouštěla. Zda je tak nový byt důkazem, že jsou zase spolu, na to si budeme muset počkat, až se k tomu sama někde vyjádří.

Vždy jí byla v případě potřeby oporou dcera Simona Stašová (69), a tak to i zůstane. Snad měla při koupi šťastnou ruku. Uvidíme, zda čeká paní Bohdalovou velké stěhování, nebo nabídne byt k pronájmu někomu jinému. 

Související články
Sice žije na statku se svou maminkou Janou Kremanovou (86), ale vnitřně se má trápit. Hvězda seriálu Ulice Vanda Hybnerová (56) se prý touží znovu zamilovat, protože jí chybí mužská opora, pohlazení a vzájemné porozumění. Jejím posledním oficiálním partnerem byl automobilový jezdec Jakub Choura (43). S tím byla několik let a vyhovovalo jim, že spolu nežijí a mají každý i svůj vlastní život. Nakonec […]
Moje sladké tajemství / 25.10.2024
Herečka Pavla Tomicová (62) ze seriálu ZOO si může konečně oddychnout. Rozvod s Ondřejem Malým (58) je u konce, zbývalo jen rozdělit majetek, aby soud potvrdil, že je jejich manželství konec. Společný byt, ve kterém strávili spoustu krásných chvil, půjde zřejmě do prodeje, protože v něm nezůstal bydlet ani jeden z nich. K  překvapení všech se nakonec […]
reklama
Dovolená je pro ni za trest, má prý pocit, že na ní jen ztrácí čas, který by mohla vy­užít lépe. Lucie Vondráčková (44) je workoholička, což i ona opatrně přiznává. Dabuje, hraje v několika představeních, v seriálu Ulice, zpívá, a nyní i tančí ve StarDance. Nehoní se ale přitom proto, že by měla hluboko do […]
Zamilovaná kombinace Aničky Polívkové? Uhrančivý Ital a pivo!
premium
Vždycky byla tajnůstkářka, ale tentokrát se herečka Anna Polívková (45) překonala. V jižní Itálii se tajně vdala! Přitom většina lidí neměla ani tušení, že vůbec s někým chodí. Teď samozřejmě všichni spekulují, jestli stejně nečekaně nepřibude i potomek! Ukazovali se spolu veřejně sice už dva roky, o lásce však nepadlo ani slovo. O tom, že by Ital Giuseppe […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz