Moje sladké tajemství

Naučte se být na sebe hrdá

Co se vám v životě povedlo? Pokud váháte, podceňujete se nebo máte strach, že to, co děláte není hodno hrdosti. Zachrání vás deník Sebevědomí pochází ze zdravé sebeúcty a pozitivních přesvědčení, které máte o sobě.

Nízká sebeúcta způsobí, že o sobě smýšlíte špatně a pocit hrdosti hledáte marně. Zkuste si psát deník, co se vám povedlo. Napište tam i skvělou večeři, po které se všichni olizovali. Lidé bez sebevědomí, se často zaměřují více na neúspěchy než na úspěchy.

A když vám bude nejhůř a nebudete si věřit, seznam si přečtěte. Přemýšlejte o tom, proč jste na něco konkrétního hrdá. Pokud zjistíte, jaké k tomu máte důvody, najdete si víc dalších věcí, na které budete pyšná. Odpusťte si své chyby Ukažte ostatním, že ze sebe máte radost. Je to běžný způsob, jak získat podporu ostatních a tím si zvednout sebevědomí.

Klidně všem pošlete fotku nádherného dortu, který jste upekla, a i to, jak vám to v nové sukni sluší. Nezapomeňte, že je důležité si odpustit, když uděláte chybu. Než abyste se obviňovala, pokuste se říct: Udělala jsem chybu, ale to je v pořádku.

Povzbuďte se Chcete-li být nadále na sebe hrdá, i když se vám nedaří, budete se muset naučit sama sebe povzbudit. Každá máme v sobě jinou bariéru. Ale je čas ji zbořit a být pyšná na své vlastní úspěchy, ať jsou malé nebo velké.

Pečete výborné dorty? Vychováváte dítě? Posílíte své sebevědomí a budete se cítit šťastněji..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden