Moje šťastná hvězda

Naučte se číst ve své čáře života

Moje šťastná hvězda

Podívejte se na svoji dlaň a zjistěte, co o vás vypovídá jedna z hlavních čar.

Často dělá lidem starosti, protože se mylně spojuje s předpovědí blízké smrti. Mnohem více je však měřítkem odolnosti a vitality. Na co byste se měla při jejím zkoumání zaměřit?

Na dlani ji má každý. Podobně jako čára hlavy, srdce a osudu se začíná tvořit již v děloze okolo třetího měsíce od početí a v průběhu života se mění. Spolu s dalšími čarami ukazuje, jak vnímáte svět kolem sebe.

Můžete ji rozdělit na deset stejných časových úseků, podle kterých získáte přibližnou představu, kdy dojde v životě k různým událostem.

Kde ji najít?

Obvykle začíná mezi palcem a ukazováčkem, zakřivuje se kolem bříška u kořene palce a táhne se obloukem směrem k zápěstí. Končit může různě. U někoho bývá

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden