Moje šťastná hvězda

Naučte se číst z obličeje

Moje šťastná hvězda

Již staří Řekové považovali obličej za zrcadlo jinak neviditelného vnitřku osobnosti.

Není žádným tajemstvím, že obličej je to, co nás na lidech velmi zajímá. Málokdo ale ví, že se z očí, obočí či třeba i brady dá o daném člověku hodně zjistit. Jak na to? To, jak vypadáte, není náhoda. Vaše tvář o vás prozrazuje víc, než si myslíte

Odbornice Jean Haner, která za svůj život měla možnost prozkoumat rysy tváří mnoha lidi, tvrdí, že se z nich dají vyčíst nejen povahové vlastnosti, ale i zdravotní potíže a rodinné vztahy. Přitom nejde o nic nového.

Tato technika se využívala už v minulosti na královských dvorech a zmiňují se o ní třeba i soudničky z přelomu devatenáctého a dvacátého století, které upozorňují na to, že tvář pachatele může souviset se spáchanými zločiny. Zkuste si sami sestavit svůj profil.

Čelo

Zatímco horní část čela souvisí s inteligencí a představivostí, ta spodní, jež se nachází nad obočím, odráží

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden