Můj kousek štěstí komerční sdělení

Naučte se namalovat krajinky jako praví malíři!

Malování podle čísel je velkým hitem posledních let. Velkou výhodou je, že ho zvládnou i lidé, kterým malování za běžných okolností příliš nejde. Také jste vždy chtěli začít malovat, ale chyběla vám odvaha? Seznamte se s malováním podle čísel.

Co je to malování podle čísel


Malování podle čísel je zábavná kreativní činnost. Velkou výhodou je, že ho zvládnou i lidé, kterým malování za běžných okolností příliš nejde. Nenechte se zastrašit nedostatkem umělecké průpravy a vytvářejte jedinečná díla, která si můžete hrdě pověsit doma. Na e-shopu značky Zuty najdete spoustu motivů, kterými si můžete udělat radost.

Jak to vlastně celé funguje? Aby vám šlo malování lépe od ruky, dělí se obraz do několika malých plošek. Každá ploška je označena číslem. A ke každému číslu patří příslušná barva. Vy už jen vezmete štětec do ruky a vybarvujete plošky podle číselné nápovědy. Postupujte pěkně dílek po dílku a motiv začne pod vašima rukama brzy doslova ožívat. Jde o podobný princip jako omalovánky. Avšak motivy jsou mnohem propracovanější.

Pokud si objednáte obraz z Zuty, obdržíte rovnou celou sadu. Kromě prázdného plátna, které budete vybarvovat, k vám dorazí také profesionální barvy a štětce. V balíčku najdete i vzorový obrázek, jak bude vypadat vaše dílo po dokončení. Tak budete mít jistotu, že se během tvoření ubíráte správným směrem.

Tipy na vhodné motivy


Malování podle čísel vám pomůže vykouzlit nezapomenutelnou atmosféru ve vašem domově. Také tak rádi jezdíte na cyklovýlety po přírodě? Díky tomuto obrazu si vždy připomenete svobodu a dobrodružství, které na kole zažíváte, i když budete sedět u vás doma.

Modrá barva uklidňuje – to je vědecky prokázáno. Zapomeňte na stres a starosti. Díky obrazu Jezero pod horami uslyšíte zpívat ptáčky a na krku vás polechtá svěží horský vánek. Ideální doplněk do společenské místnosti nebo pracovny.

Panenská příroda nám, městským tvorům, často chybí. A jelikož nemáme vždy dost času na to, abychom se o víkendu vydali na výlet a zvedli si náladu, obraz Jezero pod horami vám vykouzlí úsměv na tváři, kdykoliv se na něj podíváte. Zapomeňte na šeď velkoměsta. Vždyť můžete mít kousek magické přírody přímo u vás doma!

Malovat louku je velká výzva. Ne však s malováním podle čísel! Připravili jsme pro vás harmonický obraz Letní louka, který vás okamžitě přenese do rozkvetlé přírody uprostřed léta. Také cítíte slunce, jak vás hřeje na tváři a jak vás tráva lechtá do nohou? Tento obraz vás dobije pozitivní energií, docela jako letní sluníčko. Díky veselým barvám se hodí do jakékoliv místnosti, kterou chcete rozzářit a rozveselit.

Levandulové pole je obraz plný harmonie a vůně. Doslova z něj můžete cítit vůni levandule, která přivolává klidný spánek a tiší rozjitřené nervy. Nad polem svítí vycházející slunce, které rozzáří i váš den. Levandulové pole je ideálním obrazem do ložnice nebo do vašeho oblíbeného koutku, kde se rádi oddáváte odpočinku a relaxaci.

Spousta z nás ráda tráví dovolenou v Turecku. A pokud jste byli v hlavním městě, Istanbulu, určitě vás zaujala jeho dominanta, chrám Boží Moudrosti. Na tomto obraze najdete okouzlující historickou památku, která se ukrývá za svěží zelení a rudými květy. Nebe je téměř bez mráčků a vypadá to na krásný den! Nechte se inspirovat, tak jako generace umělců a literátů před vámi. Přeneste se do kouzelného města, kde se stýká Východ a Západ a starosti hoďte za hlavu.

Vyzkoušejte malování podle čísel i vy!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden