Moje sladké tajemství

Zdena Studenková: Navenek je krásná, ale zevnitř se rozpadá

Pracuje, místo aby se léčila! Chce se úplně zničit?

Stále krásná herečka ze seriálu První republika Zdena Studenková (63) se dlouhá léta pere s nesnesitelnými bolestmi kolene. Snažila se to řešit tím, že docházela na injekce,. Po těch se jí sice ulevilo, ale pak najednou přestaly zabírat a ona musela na operaci.

Přišla o chrupavku

Problém je v tom, že herečka postoupila operací už pět a doufala, že je po všem, ale bohužel to tak zatím nevypadá. Nedávno proto musela na další zákrok, ale ani po něm se jí moc neulevilo.

„Byla jsem na velmi těžké operaci, na totální endoprotéze, což je poslední stádium,“ svěřila se Studenková. Lékaři jí tedy museli nahradit celý kolenní kloub. Ani teď necelé tři měsíce po operaci se necítí úplně fit.

Může skončit i mnohem hůř, než o berli

Konec kariéry?

Právě proto přišla na řadu velmi nepříjemná otázka. Bude moct vůbec ještě hrát? To záleží havně na rekonvalescenci a rehabilitacích, které by možná mohly pomoci. Ale to by na ně Studenková musela mít čas.

Vzhledem k tomu, že už má ale nasmlouváno spoustu práce, nedaří se jí odpočívat a ani rehabilitovat. Jak to s ní bude dál? Opravdu bude muset skončit? Pokud to nezačne brát vážně, mohla by přijít o kariéru,a tím i o peníze na živobytí.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden