Moje šťastná hvězda

Návod na dokonalý vztah spokojený pár neprozradí

Moje šťastná hvězda

Spousta jejich známých a kolegů jim jejich vztah závidí. Krásná herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě DANA MORÁVKOVÁ (49) je už čtvrt století šťastně vdaná za pianistu PETRA MALÁSKA (56).

O své budoucnosti měla jasno ještě na základní škole. Pro půvabnou herečku Danu Morávkovou (49), která momentálně září v seriálu Ordinace v růžové zahradě, byla DAMU jasnou volbou.

Viděla se v uměleckém světě, ale pořád se tak nějak rozhodovala mezi herectvím a tancem. Velmi ji bavilo krasobruslení a byla v něm naprosto úžasná. Ne nadarmo se jako malá stala dvojnásobnou juniorskou mistryní republiky.

O práci nouzi neměla

To možná utvrdilo její zapálení pro tanec a chtěla tomu dát šanci. Nedalo jí to a hned po dostudování DAMU začala studovat choreografii na HAMU. V té době už

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden