Můj kousek štěstí

Návrat Bernáškové k bývalému partnerovi?

O krizi v jejím manželství se mluvilo už poté, co napsala knihu Jak přežít svého muže.

Herečka ze seriálu ZOO se v poslední době už poněkolikáté objevila ve společnosti po boku bývalého partnera, divadelního režiséra Davida Drábka (56). Sílí tak spekulace, že to dali znovu dohromady.

Zdá se totiž, že Janě Bernáškové (43) to doma příliš neklape, manžel, scenárista Rudolf Merkner (52) má prý sice celou řadu obdivuhodných zájmů, jeho manželka ale podle všeho není prioritou. O jejich problémech se přitom povídá už déle. Navíc se říká, že Merkner umí být žárlivý a vznětlivý.

Jako dřív...

Nedávno se přitom v souvislosti s Bernáškovou hovořilo o herci Pavlu Nečasovi (57), se kterým si měla během natáčení ZOO velmi dobře rozumět. I když to byly nejspíš jen drby, tak to mohlo Merknera rozpálit do běla.

Rozchod s Drábkem byl dost bouřlivý a vyvrcholil soudem o dceru.

A nebylo by to poprvé, kdy by rozčílený manžel nahnal partnerku do náruče jiného muže, protože už s ním nebylo k vydržení. Navíc s Drábkem si herečka stále dobře rozumí, což předvedli nedávno, když vyrazili do společnosti i s jejich dcerou Justýnou (17).

Působili jako spokojená rodinka. Jejich rozchod však před lety rozhodně neprobíhal klidně, válečná sekera je ale zjevně zakopána.

Rozvod?

Zatím není úplně jasné, jestli to mezi Bernáškovou a Merknerem došlo tak daleko, že by byl na stole rozvod. Jejich známí totiž tvrdí, že když nějakou krizí v minulosti procházeli, tak ji vždycky nakonec dokázali vyřešit.

Brzy se mohou objevit ruku v ruce a s úsměvem na rtech, jako by se nic nedělo. Na druhou stranu je otázka, jestli se může takto fungovat donekonečna.

Přece jen sledovat manželku zářící štěstím po boku bývalého, nemusí být nic příjemného žádnému muži. A k tomu všechny ty spekulace o jejích románcích...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden