Moje sladké tajemství

Návrat dávných milenců!

Osud je zase spojil dohromady. Dočkají se šťastného konce?

Je tohle snad osud? Scenáristé seriálu ZOO znovu spojili dávné milence z Modrého kódu Sabinu Laurinovou (51) a Marka Němce (42). Ten, když se to dozvěděl, okamžitě své křehké blondýnce volal a byl jako u vytržení.

Už v době, kdy se točil Modrý kód, se proslýchalo, že to mezi nimi pořádně jiskří. V té době byl ale ještě Marek Němec (42) šťastně ženatý s divadelní dramaturgyní Johanou (45). Tedy alespoň to tak vypadalo.

S Němcem jí to zatraceně sluší, o tom žádná.

Krátce nato se totiž v naprosté tichosti rozešli a povídá se, že v tom měl prsty právě románek se Sabinou Laurinovou (51). Ani jeden z nich to sice nikdy nepotvrdil, ale erotické dusno se prý na place dalo krájet. A teď dostali druhou šanci.

Pošle přítelkyni Petru Hebkou nakonec k vodě?

Sympatická blondýnka nemůže muže svých snů najít už pěkně dlouho. Naposledy se šuškalo o zámožném podnikateli, ale proč by se s tak krásnou ženou skrýval? Někteří se domnívali, že může být ženatý a herečku má jen pro zábavu. A to rozhodně není její šálek kávy.

Možná by hřejivá náruč známého kolegy byla tím pravým ořechovým. Zatímco ale Laurinová drží při natáčení své emoce na uzdě, Němec se má radovat jako malý puberťák a celé dny nemluví o ničem jiném. Má to jen jeden háček – herec je zadaný!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden