Můj kousek štěstí

Návrat do Finska byla hrubá chyba

Neměla opouštět Prahu. Doma by jí bylo přece jen lépe, navíc tu má maminku Antonii Zacpalovou (86), které by mohla být nablízku.

Tvrdohlavá Mistrova dcera, Dominika Gottová (48) si bohužel nedala říci a pustila se do riskantního podniku: pokusila se vzkřísit své nestabilní manželství s problematickým finským kytaristou Timo Tolkkim (55), a to ještě k tomu na studeném severu. A byla to hrubá chyba.

Chtěla začít nový život, ale ve starých kulisách a po boku muže, který ji tisíckrát zklamal. Práci ve Finsku dcera Karla Gotta (†80) stále nesehnala, přeje si totiž pracovat jako členka ochranky, nikoli tak jako dřív za barem nebo v restauraci. Bohužel však neprošla výběrovým řízením, neboť neuspěla v psychotestech.

Žije tudíž stále ze sociálních dávek, a co je snad úplně nejhorší, čilý Timo jí část peněz sebral a uletěl, tak jako už tolikrát, do Mexika. „Před cestou si vzal peníze z její sociální podpory, aby měl na chlast a jídlo,“ uvedl zdroj.

Hudebník manželce tvrdí, že do Mexika pokaždé cestuje výhradně pracovně. Divné však je, že si tam nikdy nic nevydělá. „V každé domácnosti jsou nějaké rozepře,“ míní posmutnělá Dominika a snaží se severskému bouřlivákovi věřit. Kéž by ho tahle důvěřivá žena bývala nikdy nepotkala…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden