Můj kousek štěstí

Návrat Hybnerové k mladému milenci?

Dře na svém statku na Vysočině a podle některých lidí je herečka ze seriálu Ulice zase konečně šťastná. Vanda Hybnerová (55) už má totiž možná po svém boku opět někoho, s kým může sdílet radosti, ale i starosti.

Zatím není jasné, kdo by oním mužem měl být, nejčastěji se však mluví o jejím návratu k expartnerovi. S Jakubem Chourou (43) to dlouho vypadalo na velkou lásku, jenže loni se údajně potichu rozešli. „Každého chlapa od sebe odeženu, jsem takový buldozér,“ nechala se tenkrát slyšet blondýnka.

Nemohou bez sebe být?

Možná ale mezi nimi byly tak silné city, že prostě zjistili, že jeden bez druhého nemohou být. Pravdou je, že automobilový závodník byl za poslední dobu jediným mužem, který vedle sebe často temperamentní a svéhlavou Hybnerovou snesl.

Srovnává Chouru se svým otcem Bori­sem? Hybner prý jako otec selhal...

Naopak se zdálo, že mu její povaha dokonce vyhovuje. Pro herečku by jakýkoli muž byl „darem z nebes“ už kvůli tomu, že na své farmě opravdu tvrdě pracuje, má tam toho hodně a mužská ruka by se rozhodně hodila.

Mužům není co věřit

Každopádně by oba věděli, do čeho jdou, což by mohlo celý „proces“ urychlit a Choura by se třeba mohl brzy k ní na Vysočinu nastěhovat. Otázka je, jestli herečka vůbec ještě dokáže chlapům věřit. Nejde ani tak o Chouru, spíš o jejího exmanžela.

Vždyť Saša Rašilov (51) jí hodně ublížil, když od ní odešel za bohatou podnikatelkou Věrou Miťkovou. Nikdo by se nemohl divit, kdyby v herečce stále zůstávala pachuť z nevěry a pocit, že jsou všichni chlapi stejní.

Možná právě to je důvod, proč se k mužům nechová vždycky jako princezna. Prostě obranný mechanismus...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden