Můj kousek štěstí

Návrat Borhyové k bývalému milenci?

Co asi Řek sleduje tím, že se vrací do její blízkosti? Chce druhou šanci?

Začínají se objevovat spekulace, že vztah moderátorky Lucie Borhyové (44) s jejím dlouholetým partnerem Michalem Smečkou (34) se nevyvíjí dvakrát růžově. Otázkou je, jak je to možné.

Nedávno se uvažovalo o tom, že by blondýnka ještě ráda právě s brněnským právníkem rozšiřovala rodinu, proč tedy najednou takový obrat? Ve hře je možná někdo třetí. V poslední době se totiž hodně hovoří o jejím expartnerovi Niku Papadakisovi (44).

Vrátil se

Řecký podnikatel je otcem jejího čtrnáctiletého syna. A podle některých informací se rozhodl být mu co nejvíce nablízku. Objevily se zprávy, že si měl pořídil byt v Praze, jen kousek od Borhyové.

Rozchod byl pro Lucii dost těžký. Niko ji měl opustit ještě před narozením syna.

Možná je v tom ale víc než jen starost o dospívajícího syna. Přeje si snad, aby zase byli s Lucií spolu? Spekuluje se, že se chce natrvalo usadit v České republice.

Varianta ale je samozřejmě i taková, že Lucie se synem i dcerou, kterou má zase ze vztahu s Michalem Hrdličkou (34), půjdou s Nikem do Řecka. Ještě nedávno by o stěhování asi vůbec nechtěla slyšet. Teď ale klidně může být ve hře.

Zase volná?

Důvodů je víc. Borhyovou už možná škatulka moderátorské stálice unavuje. Nedávno se pokusila prorazit zpěvem, její píseň se ale nesetkala s velkým úspěchem.

Z tohoto pohledu ji v Česku brzy nemusí nic držet. Mohou k tomu nahrávat i dohady o tom, zda její vztah se Smečkou už není minulostí.

Ve společnosti se spolu zásadně neukazují, navíc o něm moderátorka dlouho nemluvila. Není už snad o čem mluvit? Obnova vztahu s Nikem nemusí být bez šance...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden