Můj kousek štěstí

Návrat k mladšímu milenci?

Že by tak krásná žena byla tolik let osamělá? Svůj milostný život herečka asi jen šikovně skrývá...

Tohle je znamení osudu, tvrdí někteří lidé! Děj seriálu ZOO dal totiž dohromady krásnou Sabinu Laurinovou (51) a sympatického Marka Němce (42).

Právě o této dvojici se před časem hojně spekulovalo jako o novém páru, neboť to mezi nimi mělo zajiskřit během natáčení seriálu Sestřičky, kde prožili mnoho milostných scén. A proslýchá se, že to samé se děje i nyní.

Znovu spolu tráví hodně času, a možná tak navazují tam, kde před časem skončili. „Všechno se potkalo, jak mělo,“ usmívala se tajemně Laurinová. Asi není nikdo, kdo by jí štěstí nepřál!

Na muže měla smůlu, nevyšlo jí to s rockerem Josefem Vojtkem (58), ani se zubařem Karlem Kameníkem (57) a dalšími. Nedávno se mluvilo o tom, že randí s ženatým chlapíkem, to se ale nepotvrdilo.

Němec má také vztah, chodí s producentkou Petrou Hebkou. V minulosti už ale ukázal, že když se zamiluje, tak nemá problém spálit jakékoli mosty.

Právě kvůli Hebké měl totiž v roce 2022 opustit manželku Johanu, s níž má syna Matěje (12) a dceru Rozárku (7). Takže nikde není psáno, že by něco podobného nemohl udělat kvůli Laurinové.

Ta je i po padesátce neskutečně přitažlivá, Němec by proto mohl snadno podlehnout. Asi brzy uvidíme, jak to mezi nimi doopravdy je.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden