Moje šťastná hvězda
Návrat Smutné k expartnerce?
Zjistily obě po letech, že k sobě jednoduše patří? Povídá se, že se znovu potkávají, a to často!
Návrat Smutné k expartnerce?

Život bez lásky je pro herečku Jitku Smutnou (72), známou ze seriálu Ulice, stále náročnější. Utajila snad návrat k bývalé partnerce, spisovatelce Petře Braunové (57)?

Rozchod se spisovatelkou Petrou Braunovou (57) dostal herečku Jitku Smutnou na kolena. Nečekala, že ve svých letech bude ještě řešit samotu a bojovat s každodenními starostmi bez lásky. A že jí vztah chybí, se rozpovídala vcelku nedávno. Je to snad důvod, aby se vrátila do starých kolejí?

Stará láska nerezaví? Možná to v jejím případě platí.

Razantní proměna

O nové lásce herečky se šušká už nějakou tu dobu. Nedávno zhubla 15 kilo, nechala si znovu narůst vlasy a vrací se tak ke vzhledu, na nějž byla kdysi zvyklá. Přesně tomu, který měla v dobách, kdy žila s Braunovou.

Že by se chtěla spisovatelce líbit? Energická a osobitá žena se kdysi provdala za kameramana Jaromíra Nekudu, s nímž má dvě děti. Vztah ale zkrachoval ve chvíli, kdy Smutná přiznala, že má zájem o ženy. Ačkoli své odvahy později litovala, našla díky tomu velkou životní lásku.

Samota ji trápí

Jenže vztah se spisovatelkou Petrou Braunovou skončil před pěti lety a od té doby Smutná na tu pravou nenatrefila. Společný dům v Měčíně u Klatov, který chtěly ženy společně rekonstruovat, zůstal Braunové a Smutná přestala do Měčína jezdit.

Tehdy se proslýchalo, že se spolu dámy rozešly opravdu ve zlém a nemohou jedna druhé přijít na jméno. Jenže to neznamená, že city, které k sobě chovaly, ze dne na den zmizely!

Možná byl rozchod před lety unáhleným krokem.

Vše drží pod pokličkou

V poslední době je herečka na veřejnosti spíše tajemná, její blízcí přátelé však potvrdili, že v soukromí je samý úsměv a zdá se, že je konečně zase šťastná! Dostala se k nám informace, že měla být Smutná s neznámou ženou nedávno dokonce na romantické schůzce.

Jak to celé vlastně je?

Že by potkala konečně tu pravou? Nebo se snad Jitka Smutná vrátila ke spisovatelce Petře Braunové i milovanému domu, který jí tolik chybí? Někdy láska zkrátka potřebuje to správné načasování.

Navíc jim to se spisovatelkou vždy tak moc slušelo. Třeba po letech jedna bez druhé zjistila, že k sobě patří. A že rozchod byl před lety jedna velká chyba.

Související články
Celý život slýchá herec Vojtěch Vodochodský (30) ze seriálu Specialisté, že ani v nejmenším není podobný svému otci Ivanovi Vodochodskému (61) ze seriálu ZOO. Nebylo by tedy žádným překvapením, pokud by i jeho maminka čelila narážkám, zda byla svému muži vždycky stoprocentně věrná. Aby všem spekulacím a dohadům herec konečně učinil přítrž, dal svému tátovi k narozeninám testy DNA! Ty s definitivní […]
Seriál Zlatá labuť, v němž ztvárnila ředitelku obchodního domu, jí přinesl velkou popularitu. Neteř herce Lukáše Vaculíka (62), Šárka Krausová (37) si může tleskat. Alespoň co se pracovních úspěchů týče. Zato ty osobní poněkud pokulhávají. Před dvěma lety se k překvapení mnohých provdala za kolegu Ondřeje Krause (30), vztah s ním přitom dlouho tajila. Zdroj […]
Láska na první pohled to rozhodně nebyla, a ani u budoucího tchána nenašel Jakub Prachař (41) pochopení. Když si krásná herečka Sara Sandeva (27) ze seriálu Dvojka na zabití přivedla domů rozvedeného skoročtyřicátníka s dítětem na krku, její tatínek přísahal, že jestli jeho holčičce ublíží, prostřelí mu koleno! Ani Sandeva nevzpomíná na prvotní setkání Jakuba s její rodinou […]
Moje šťastná hvězda / 18.9.2024
Manžel herečky Evy Holubové (65) je odjakživa taková paní Columbová a do společnosti se ženou nechodí. Nedávno však přišla nečekaná změna. Vyšli si spolu! Má to být snad odpustek pro ni? V poslední době trápí herečku Evu Holubovou (65) ze seriálu Jedna rodina vážné zdravotní problémy, má aneuryzma, a čeká ji prý na podzim dokonce […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz