Můj kousek štěstí

Navzdory peklu, kterým si společně prošli jsou prý i po šestnácti letech šťastní

Můj kousek štěstí

Rok 2000 obrátil Martině Preissové dosavadní život doslova vzhůru nohama, a to nejen ten profesní, ale zejména ten soukromý.

Tehdy se totiž herečka rozhodla opustit své rodné Znojmo a usadit se v Praze přímo na scéně Národního divadla. Martina získala angažmá ve Zlaté kapličce, kde shodou okolností tehdy působil také Martin Preiss - charismatický muž ze slavné herecké rodiny.

V okamžiku, kdy prý přišla nabídka do Prahy, přijala ji bez váhání a ve své spontánnosti si vůbec neuvědomovala, jak moc jí to změní život. „Když jsem do Národního přišla, všimla jsem si sebejistého frajírka, který chodil pěkně oblečený, krásně voněl, a ačkoli mu na ruce nikdy nechyběly krásné hodinky, chodil vždycky pozdě,“ vzpomínala herečka na své první setkání se svým budoucím manželem.

Dlouho si ho ale prý nevšímala. Zhruba po dvou letech začali společně zkoušet hru, a bylo to, jakoby se prý řítili po strmém tobogánu. Podle Martiny se mezi nimi

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden