Moje sladké tajemství

Navzdory šťastnému dětství se málem utopila v alkoholu

Moje sladké tajemství

Placatici s alkoholem si tajně schovávala na záchodě!

Na DAMU patřila k legendárnímu ročníku Karla Rodena (54), Ivany Chýlkové (53) a Evy Holubové (58). První herecké úspěchy však slavila se sklenkou v ruce, a ta se jí málem stala osudnou.

Vilma Cibulková (54) se s tím nikdy netajila. O svých komplikovaných vztazích s muži, o dlouholetém boji s chlastem, jak bez obalu říkala, herečka vždy hovořila velmi otevřeně. A také o tom, že ačkoliv na první pohled vypadá jako velmi silná a sebevědomá žena, postrádá něhu a křehkost.

Horská idyla

Hodně mluvila také o svém dětství, ke kterému se ve vzpomínkách ráda vracela a vždy říkala, že bylo krásné. Byla druhé dítě v pořadí, a tak se čekalo, že se narodí kluk. Proto ji také nakonec pojmenovali po tatínkovi. On byl Vilém, ona dostala jméno Vilma. Se svými dvěma sestrami vyrostla v Krušných horách a Doupovských vrších. Přesto, že musela jako malá hodně pomáhat v domácnosti, nikdy si

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden