Moje šťastná hvězda

Navzdory trápení nepřestávala bojovat o svou lásku

Moje šťastná hvězda

Když zemřel její milovaný manžel Jiří Růžička, dočista ji to zlomilo a neměla sílu dál bojovat s vážnou nemocí.

Helena Růžičková (†67) měla dvě velké lásky, svého manžela Jiřího Růžičku staršího (†67) a jejich syna Jiřího Růžičku mladšího (†43). To ale neznamená, že by žila jako usedlá vdaná žena.

Velká dáma českého filmu Helena Růžičková (†67), a to velká platí dvojnásob, si nic nikdy neodpírala a během svého života si prý dopřála několik milostných avantýr. Sex nepovažovala za nevěru, protože jí prý mnohem více záleželo na duševní blízkosti.

A té se jí zřejmě v manželství s Jiřím Růžičkou starším (†71) dostalo vrchovatě. Ti dva se seznámili, když se Helena pokoušela dostat na DAMU. Sice ji nevzali, zato se ale zamilovala do mladíka, který už tehdy herectví studoval.

Ačkoli jí na první pohled připadal ošklivý, stejně si ho vzala a dodnes se dokonce šušká, že se

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden