Můj kousek štěstí

Navždy na psí knížku?

Možná už se chudinka nevdá. Musí to být pro ni trpké, protože jako nevěstě by jí to opravdu moc slušelo. Svatební šaty si však hvězda Ordinace v růžové zahradě a předtím rovněž Ulice bude i nadále oblékat jen před kamerami.

„Víte, já už se o tom nechci bavit.“ Tak odpovídá na dotaz, kdy si Michaelu vezme její partner Jan Teplý (44). Z této reakce lze celkem lehce vyčíst, že se do ženění nehrne. „Tajně jsme se ani nevzali, ani nerozmnožili, náš stav je stále stejný. Na slova o svatbě jsem už alergický, tak jsem se zařekl, že už nic říkat nebudu,“ dodává herec rozčileně.

I prvňáček by pochopil, že takhle rozhodně nemluví k smrti zamilovaný ženich, ale spíš mrzutý jezevec. Pro muže tohoto typu existuje jedno hezké české slovo: pařez.

Proč si Teplý tak zatvrzele odmítá po sedmnáctiletém soužití vzít půvabnou životní družku, se kterou beztak vychovává dvě dcery, Evelínu (10) a Emílii (7)? Dal se snad do spolku zavilých nepřátel svateb?

Vždyť i dcery by svatbu maminky a tatínka jistě uvítaly. „Dřív se na to hodně ptaly, ale už to asi vzdaly,“ smutně poznamenává Michaela, odsouzená zřejmě k životu na psí knížku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden