Moje šťastná hvězda

Ne vše je zalité sluncem

Herečka přiznala, že ostré výměny názorů se u nich doma občas stávají.

Přestože ZLATA ADAMOVSKÁ (62) nikdy netoužila žít s hercem, jednoho si vzala. Lituje snad, že do manželství s PETREM ŠTĚPÁNKEM (72) šla?


Třetí manželství považuje prý Zlata Adamovská (62) za to osudové, ostatně měla jí ho před mnoha lety předpovědět kartářka. Skutečnost, že je Petr Štěpánek (72) pro herečku tím pravým, ještě bohužel neznamená, že by byl jejich společný život bez mraků.


I oni se umí pohádat


Zdánlivě dokonalé manželství si prý prochází od počátku krizemi a hádky nejsou výjimkou. Lehké to nemá ani představitel Eduarda Valšíka, který musí údajně bojovat s odměřeným chováním své ženy. Jak se manželé vyrovnávají s problémy? A pomysleli třeba na to, že by se jejich cesty definitivně rozešly?


Co u nich doma převažuje? Smích, nebo hádky?

Už to není, co to bývalo

Herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 už má věk a dost zkušeností na to, aby věděla, že prvotní zamilovanost po celý život nevydrží a dříve či později se do každého vztahu vloudí stereotyp. Nejinak tomu je údajně právě v tomto případě.

Herečka kolem sebe prý už před lety vystavěla jakousi hradbu a muže si drží v uctivé vzdálenosti od těla. Má snad obavy, aby jí někdo znovu neublížil? Není žádným tajemstvím, že v minulosti neměla zrovna šťastnou ruku při výběru partnerů.

Je si tedy jistá, že tentokrát to byla sázka na jistotu? Pokud ano, pak je záhadou, proč se svým manželem tráví tak málo času. „Potěší mě i to, když máme možnost si po představení popovídat,“ svěřil se před časem Štěpánek.

Zdá se, že tou romantickou duší v tomto svazku je spíš on, jeho manželka totiž nikdy nebyla na velká gesta.Že by herečka nedávala příliš najevo své city a Štěpánka to občas zamrzí?

Stále je o ni velký zájem

Navzdory svému věku vypadá Adamovská skvěle a není tak divu, že se ji stále dvoří muži. „Obdiv mužů je hrozně příjemnej pro každou ženu. Měla jsem hodně ctitelů a přiznám se, že i vlastně dodneška mám,“ pochlubila se bez ostychu. Co na to ale asi říká její manžel, který je o deset let starší.

Je rád, že je o jeho ženu stále zájem a mnozí muži mu ji závidí? A nebo se naopak bojí, že kdyby udělal sebemenší chybu, může o ni přijít?Je jasné, že by v jeho věku už nebylo snadné hledat si novou partnerku a budovat znovu vztah založený na důvěře.

Ne vždy mají veselo

Adamovská se nijak netají ani tím, že se s manželem umí pořádně pohádat. Může za to jejich temperament i slib, který si dali – vždycky si prý říkají pravdu. „Hádáme se i se tak jako pereme,“ překvapila oblíbená herečka. Tím klidnějším v manželství je, zdá se, Štěpánek, protože tvrdí, že by se v hádce dokázal opravdu pořádně rozvášnit, ale už nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden